fredag den 13. januar 2012

Min mojo vender tilbage

Min scrap-mojo har været langt væk, og det har nok noget at gøre med, at jeg ikke har haft det ret godt.
Jeg er dog kommet frem til, at den tid hvor det virkelig har været svært at kreativ, er den samme tid hvor jeg har forsømt blog-verdenen. Jeg følger rigtig mange blogs, og jeg får tydeligvis mere inspiration og "skaber-trang" fra de forskellige blogs end jeg lige gik og troede.
Jeg tog mig sammen og startede med at rydde ud i de blogs jeg følger - jeg blev også ved med at ramme grænsen på 300 - og har fjernet blogs der ikke "ramte" mig , ikke var opdateret siden oktober o.lign. Jeg er faktisk nede på små 200 nu! Jeg er meget dygtig :-P Jeg fandt også flere der var flyttet, så alt i alt var tiden godt investeret. Jeg plejer at læse alle de indlæg der kommer på de blogs jeg følger, og det er rart de er mere relevante for mig.

Jeg så en video med Kristina Werner (se den her) hvor hun laver et banner med små hjerter punchet ud af, og det inspirerede mig til dette kort.

Det andet kort dukkede bare op da jeg sad og pillede ved mit papir (er jeg den eneste der gør det? Altså startede med at sidde og rode lidt i nogle rester og hive de ting ud der lige inspirerer én?).
Baggrunden er embosset med mit HA baggrundsstempel, label'en er klippet ud efter en skabelon jeg har lavet (her ville en bigshot og nogle spellbinders virkelig være snedig at have).

Pin It!

2 kommentarer:

 1. Fine fine kort. God ide med den punchede banner, den gemmer jeg lige til senere lift.

  Nej du er bestemt ikke den eneste der sidder og nusser papir og dims! Jeg starter tit på den måde, finder ting jeg godt kan lide for derefter at se hvad jeg kan få ud af det. :)

  SvarSlet
 2. Skønne kort du har fået lavet. Tak for det link, det var da en skøn blog, ææælsker når der er små video-demoer med...*gg*

  Kender alt for godt når mojoen forsvinder, men så kigger jeg også rundt i blogland for inspriration eller sidder og kigger på mine billeder og skitser.
  Forsat god søndag

  SvarSlet