lørdag den 21. januar 2012

Hjemmelavede blending tools

Inspirationen
Jeg så først ideen her (tag lige og se dig omkring på bloggen, den flyder med fede tips), og har siden ledt efter domino- og skakbrikker. Dominobrikkerne gik let, dem fandt vi (min kæreste og jeg) i Tiger, men skakbrikkerne var værre. Da vi var i Hjørring i onsdag var vi lige en tur i Søstrene Grene, hvor min kæreste spottede nogle nisse/hobby-figur-ting, og spurgte om de ikke kunne bruges, og sørme jo!
Det kan vist anes at jeg har skrevet navnet på sværten på - og at katten var nysgerrig
 Jeg har indfarvet de rå brikker med den farve distress ink de skulle bruges til, og voila - 12 blending tools til den nette sum af kr. 47,60 (2 poser brikker á 8,80, dominospil til 20 (og der er stadig masser af brikker) og velcro til kr. 10).

De er lidt anderledes at holde om, men jeg tror jeg bliver glad for dem, især at jeg ikke skal skifte foam hver gang jeg skifter farve.
Pin It!

11 kommentarer:

 1. Super smart at lave dem selv ;-)

  SvarSlet
 2. Smart ide, dejligt ikke skal skifte puder hele tiden : )

  SvarSlet
 3. Altså nu kan det godt værre jeg spørger dumt, men hvad bruger man dem til? (-:
  Jeg lover ikke kort, men stempler en del i keramik og fimo, kunne man bruge dem til det?

  SvarSlet
 4. Sanne: De bruges sammen med distress ink fra Tim Holtz, man bruger dem til at sværte kanter med. Du kan se dem i brug her: http://www.youtube.com/watch?v=XjXNnOTAYFA&feature=relmfu (hun begynder ca. 45 sek inde i videoen)
  Jeg kan ikke lige forestille mig hvordan man kunne bruge dem til stempling i ler og fimo, men hvis du prøver må du gerne lige give et praj :-D

  SvarSlet
 5. Det var da smart. De træfigurer lavede jeg engang nisser af ! Sjovt.

  SvarSlet
 6. synes de blevet så smarte...! Især fordi du ikke skal lede efter den farve du skal bruge men let kan se hvor den er henne :)
  Minder mig om det længe siden jeg har spillet ludo med sådanne gamle ludo brikker hahah..

  SvarSlet
 7. Hej og tak for din besked hos OSH =0) Må med skam melde at jeg slet ikke har kastet mig over at pinne - den tid jeg har til PC'en går med at holde gang i OSH bloggen og min egen. Så din sikkert glimrende forklaring lyder som ren volapyk for mig =0) Jeg gemmer alle billeder via eksporter funktionen i Picasa når jeg er færdig med at billedbehandle - da det giver de mindst pladskrævende filer. Evt. gode råd er velkommen - men lige nu er jeg forvirret på et højere niveau. =0)

  SvarSlet
 8. Wauh så lækker en idé jeg tror lige jeg smutter forbi den blog;-)

  SvarSlet
 9. EJ det var da en super smart ide. Tak for det tip og linket. :) Nu ved jeg godt hvad jeg skal i morgen....i tigeren...*gg*
  Ha' det god. :)Du må ha' en rigtig dejlig uge
  Knus

  SvarSlet
 10. Hvor er de fine(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og forbi min give away(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet