fredag den 16. september 2011

Det der virkelige liv...

Det tager da ikke så lidt af ens tid!
*Jeg har i løbet af 2½ uge formået at nå både skolestart og en god uges sygdom, og det tærer faktisk ret hårdt på kræfterne.
Der er igen gået kludder i min skolegang, det viser sig at AT er et stort problem at passe ind, i modsætning til hvad jeg havde opfattet, så det hele stor og falder med at presse tre forløb, der egentlig er beregnet til tre år, og så klemt ned på to (jeg går på studenterkursus), ind på det ene år jeg mangler. Det er især godt fordi det skal munde ud i et projekt i det sidste forløb, og det ligger så lige inden jul, så jeg vil ende med at have det sidste forløb først. Derudover er der selvfølgelig det der med at være to steder på samme tid, altså passe min undervisning samtidig.
Den foreløbige plan er så, at en dame på skolen, som jeg rent faktisk ikke ved hvilken funktion har, tager kontakt til vicerektor der tager den slags bestemmelser og min studievejleder for at se om de kan få det til at passe. Jeg har så lavet en aftale med en studievejleder på VUC, for at se om en HF nemmere kan lade sig gøre. Ud fra hvad jeg kan se, er den eneste forskel på de fag jeg mangler, at historie på stx er A, og B på HF. Det fine ved den plan er så, at så vidt jeg kan se skal to ud af fire nødvendige fag alligevel skal være på min nuværende skole for at mit skema kan gå op, og det er forudsat at jeg kommer for sent til et enkelt fag hver uge. Jeg vil i det tilfælde nemlig få fri kl. 12.30 på den ene skole, hvor undervisningen på den anden begynder 12.15.  
Forvirret? Det er jeg også!
* skrevet i går, 14/9 -11
I dag viste det sig så hvor meget det tog på mine kræfter i går. Jeg sov rent faktisk over, og jeg skulle altså først med toget 13.21! Jeg faldt i søvn igen, og vågnede lidt efter 20, lige nøjagtig for sent til at få stemt. Der er ikke noget at sige til jeg er vågen nu :-S 

Jeg fik lavet en del zentangles i går da jeg var helt rundt på gulvet, men det har jeg ikke fået taget billeder af. Til gengæld har jeg taget billeder af mine to første "rigtige" zentangles.


Pin It!

3 kommentarer:

 1. Åh det lyder træls :(
  Jeg håber du finder ud af hvad du skal gøre.

  SvarSlet
 2. Æv da også: ( håber det snart bliver bedre ; )

  Sorry, det er lang tid siden jeg har kigget ind, men nu håber jeg at jeg er helt klar til at scrappe, blogge og komme rundt til jer alle ; ))
  Det ser bare super fedt ud, jeg har jo været væk et godt stykke tid så jeg blev lige nød til at finde ud af hvad zentangles hvad for en str. *GG*
  Det kunne jeg også godt finde på at kaste mig ud i på et tidspunkt : )
  Rigtig god weekend

  SvarSlet
 3. hvor der billeder rigtig flotte, kan gode brugen af de forskellige mønstre.
  Tak for din kommentar hos mig. Hvis det skulle friste sælger jeg lignende ugleøreringe på amio og i denne uge er der 10 % rabat på dem. Bare et lille tip ;-)

  SvarSlet