tirsdag den 1. februar 2011

Blokade

Jeg er i den meget absurde situation, at jeg slet ikke kan komme i gang fordi jeg har fået så meget nyt papir :-S Jeg vandt jo en fantastisk candy, og købte samtidig en stor stak papir "brugt", og det har resulteret i, at jeg overhovedet ikke kan overskue det. Jeg har aldrig ejet så meget papir, og jeg kan slet ikke finde hoved og hale i det. Jeg får lavet lidt kort, men de er helt helt simple.
Til gengæld får jeg virkelig brugt mit nye stempelsæt, antique engravings fra Hero arts, det passer nemlig at stemple sommerfuglene på mønsterpapir og så klippe dem ud og sætte dem på kort, men det er også hvad det bliver til.
Har I nogensinde oplevet det?
Jeg må indrømme jeg føler det er forkælet, fordi jeg jo netop har så meget lækkert nu.

//Sabrina Krighaar
Pin It!

5 kommentarer:

 1. Ja, ja det kender jeg godt. Jeg har opgså prøvet at have det luxusproblem.
  Jeg tog et tilfældigt stykke papir af nyere dato, og gik på firmaets hjemmeside....og så kom der sååå mange gode ideer og inspiration.
  Jeg fik ikke lavet noget af det på deres side - men noget der lignede - og så var der ligesom "hul på bylden"
  Men nyd at have så mange lækre nye ting.
  God scrappelyst....

  SvarSlet
 2. Jeg havde det på samme måde for nogle måneder siden. Jeg har gennem længere tid bare købt og købt uden rigtigt at få lavet noget, så når jeg fandt det hele frem virkede det bare så uoverskueligt. Men jeg fandt ud af at hvis jeg bare lod det ligge fremme (det der nu var mulighed for) så kom det ligesom tilbage helt af sig selv. Men jeg har godt nok stadig utroligt mange ting :)

  SvarSlet
 3. Orkk ja der har jeg været mange gange - ikke med papir men med mange kreasysler :-)

  SvarSlet
 4. Jeps - kender jeg også godt - har netop brugt hver aften i en UGE på at rydde op og sortere på mit scrapværelse fordi jeg havde mistet overblikket. Gode råd du allerede har fået - og jeg ville også "bare" lave lidt tilfældigt indtil IDEEN over alle ideer kommer =0)

  SvarSlet
 5. Det kender jeg bestemt også, heldigvis sker det ikke så tit : )
  Det tager nogen gange et par uger, men lige pludselig kommer det igen

  SvarSlet