tirsdag den 23. august 2011

Arrrgghhh!

Jeg skal starte i skole på mandag, og jeg havde nøje udregnet at jeg skulle have nok timer til at få SU (jeg tager studentereksamen med enkeltfag). Det viser sig så at jeg har 22,9 SU-timer, og jeg skal have 23 :-S
Jeg har allerede et valgfag på jeg egentlig ikke behøver, og nu bliver jeg nødt til at finde et mere. Det helt fantastiske er så, at for at mit skema skal gå op, og jeg har plads til de fag jeg skal have, kan jeg så vidt jeg kan se vælge imellem naturgeografi, latin, spansk A og kemi.
 • Jeg er virkelig, virkelig dårlig til geografi og jeg hadede det inderligt i gymnasiet. 
 • Spansk blev jeg aldrig venner med, og så på A-niveau?
 • Kemi kunne da være okay - hvis ikke lige det var fordi timerne ligger fra 19.25-22.35 på en dag hvor jeg også har timer 9-15 og 17-19.20.
 • Latin så - det er jo perfekt når man er meget meget matematisk :-S
Jeg ville allerhelst have fysik A, men så overlapper jeg religion (som jeg skal have) med en time :-S

Man kunne jo også lige tjekke VUC - men nej, alle de fag der kunne bruges ligger samtidig med dem jeg allerede har.

Kan jeg bruge en livline nu?

Pin It!

6 kommentarer:

 1. Hmm det lyder ikke særlig nemt. jeg ville helt klart vælge kemi eller fysik hvis det var en mulighed.

  Kan man ikke søge noget dispensation når du mangler 0,1 time ?

  SvarSlet
 2. Synes altså også det virker lidt mærkeligt at de ikke lige kan være lidt mere large... har du undersøgt det med SU-styrelsen?
  Ellers ville jeg da klart vælge kemi selvom det er sent. Jeg havde det på 1. år og det var altså virkelig sjovt - selvom jeg ikke fattede en skid :D

  SvarSlet
 3. Jeg har haft ringet til studievejledningen flere gange, men der er selvfølgelig ikke nogen der svarer. Jeg har sendt dem en mail, og så giver jeg mig ellers til at ringe imorgen. Jeg tænker nemlig også, at jeg skal have noget AT, og det burde også give lidt timer.
  Jeg ville egentlig gerne have kemi, det er nemlig ret spændende, og så kommer jeg jo op på B-niveau, for jeg har haft C. Problemet er bare at jeg så får en dag hvor jeg har fri mellem 15 og 17, men ellers er dagen besat fra 9 til 22.30 :-s det kan jeg simpelthen ikke holde til.
  Jeg har et spinkelt håb om at de giver mig dispensation på en eller anden måde så jeg kan få fysik, for det er vildt fedt, jeg har haft A-niveau før, men ikke gennemført.

  Tak for jeres svar :)

  SvarSlet
 4. Jeg krydser fingre for at det lykkes for dig :)

  SvarSlet
 5. Du har da virkelig brug for at ringe til en ven - eller en studievejleder.
  Held og lykke med det. Det må da kunne løses på en rimelig måde.

  SvarSlet
 6. Ej, hvor træls.

  Prøv evt. at sende en mail til studievejlederen, hvis du ikke kan komme igennem pr. tlf. - eller møde op på kontoret. Vi plejer at sætte nogle værkstedstimer ind, så det kommer til at passe med SU-kravene.

  Held og lykke.

  SvarSlet