søndag den 9. januar 2011

Notesblok

Efter en diskussion om at lave sine egne notesblokke på scrapsisters skulle jeg prøve at se om man kunne bruge almindelig hobbylim, og det gik ganske fint. Derfor har jeg lavet en lille resteblok som jeg har pyntet.
Som sædvanlig er billederne ikke særlig gode, men I burde kunne se hvad der foregår :o)
Jeg har også pyntet endnu en chokoladeæske - her er indholdet sjovt nok også væk. Det må være mine katte ;o)Oplever I også af og til at teksten ikke vil venstrestilles? Denne gang blev jeg sur og gik ind og rettede i koderne, men havde jeg ikke haft en basis html-viden havde det være umuligt.

Jeg fandt ud af i går, at jeg først skal starte i skole næste mandag, og at det er mit aftenhold jeg skal starte med, jeg er åbenbart ikke så hurtig :-S Det betyder en uges ekstra ferie, og det er rigtig rart, taget i betragtning at jeg ikke har været rigtig frisk siden før jul.
Indtil videre er de eneste planer at jeg skal med mine forældre ud at se på gave til lille-pigen mandag, og så til hendes fødselsdag torsdag - vandbakkelseskagemand; ja tak! Jeg forstår simpelthen ikke hun er gammel nok til at gå i børnehave nu, jeg synes ikke der er gået to år siden hun flyttede ind. 
Dejlig er hun nu, det er så hyggelig når min mor ringer op for hende og hun svarer telefonen med "min Sabrina!", eller når hun opfører en lille dans når hun ser jeg kommer.

//Sabrina Krighaar

Pin It!

2 kommentarer:

  1. Smart måde at få samlet sine rester på... Dekorativt og overskueligt. Det er jeg nødt til at kaste mig ud i!! :)

    SvarSlet
  2. Virkelig smart og kreativ måde at få brugt rester på. Og anvendeligt. Smart.
    Skøn chokoladeæske. Vi har også problemer med chokoladen her i huset. Min mand mener, det fordamper helt af sig selv.....??

    Det lyder så hyggeligt med lillepigens fødselsdag.

    SvarSlet