søndag den 5. december 2010

5. december

Glædelig 2. søndag i advent :)

Har i set at theScrapCat genåbner? Jeg nåede ikke at være med ret længe, men husker det som et rigtig hyggeligt sted. Se her hvad Marianne skrev:

Kære læser

Første september 2009 lukkede Ragna og jeg TSC-forum, fordi vi begge havde brug for at blive inspireret i stedet for at inspirere. Allerede dengang var vi klar over, at vi især i ledige stunder ville komme til at savne vores skønne forum og dejlige medlemmer. Nu har vi i lidt over et år søgt inspiration på diverse udenlandske og danske forums - og vi har fået mod på at starte op igen.

.
Vi har i nogle måender snakket om at lukke forum op i juleferien - men efter Scrapsisters' meddelelse om, at deres forum fremover ikke vil være det samme, er vi blevet enige om igen at starte TSC op på fuld tid.
Vi ved om nogen, hvor meget det kræver at vedligeholde et forum og har fuld forståelse for Heidis beslutning. Skulle SS på et tidspunkt vende tilbage til udgangspunktet, er vi overbevist om, at der er plads til begge forums i DK.
.
Da jeg i sin tid startede TSC, var det kun for sjov. jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at forummet ville blive så stort, som det blev. Udgangspunket har således aldrig været at drive et professionelt forum i konstant udvikling.
På TSC er der altid varm kaffe på kanden og plads til en hyggelig snak. Vi drev et forum, fordi det var sjovt - og vi savner det, fordi det virkelig var sjovt!
Når vi genåbner er det for at have det sjovt sammen med de skønne danske scrappere. Vi vil begge komme til at benytte TSC rigtig meget - og vi glæder os til at udfordre jer igen - men vi vil samtidig være bevidste om, at vi også skal have plads til vores mænd og familie.
I får udfordringer og inspiration, når vi synes, det er sjovt - men I må ikke forvente et forum, der er med på de nyeste trends - eller en kalender, der er fyldt langt ud i fremtiden.
.
Hvad så piger - har I lyst til at lege med os igen??
Hvis svaret er JA, så åbner vi igen
mandag d. 13. december kl. 19.00.
Mere info på bloggen senere.
.
Deltag i lodtrækningen af denne blogcandy ved at viderebringe informationerne på din blog.
Husk at smide et link til din blog under dette indlæg.
Lodtrækningen finder sted mandag d. 13. december.


Jeg håber at se mange kendte ansigter når de åbner :o)

//Sabrina Krighaar
Pin It!

1 kommentar:

  1. Tak fordi du lige ville nævne det herinde - håber vi "ses" på mandag på forum :)

    SvarSlet