fredag den 11. maj 2012

Farmors pralealbum, del 1

Jeg er netop blevet færdig med det femte (!) og sidste album i rækken af album med mine forældres plejebørn. Det er dog kun det ene der er blevet virkelig nusset om, de andre er rimelig simple i opbygning, og med begrænset pynt.

Dette har jeg virkelig lagt nogle timer i, og jeg er vildt stolt. Albummet er fyldt med lommer og tags, så der er plads til rigtig mange billeder - faktisk flere end jeg havde. Derfor har jeg aftalt med min mor at børnene skal tegne på de seks hvide tags der er ved omslaget (tre i front, tre bagerst).

Omslaget skal oprindeligt laves af chipboard, men da jeg ikke havde noget, og de to butikker jeg har bestilt fra for nyligt heller ikke havde, måtte jeg være kreativ. Det er derfor pap fra en pizzaæske jeg har beklædt med karton, og det fungerer fint. Ryggen laves originalt med sticky back canvas, hvilket jeg heller ikke havde, så der kom en læderrest i brug. 
Man kan ikke sige andet end at det er helt mit eget, og jeg synes også det er lidt fedt at få brugt nogle rester af underlige ting og sager.
Papiret jeg har brugt er fra My Mind's Eye, en 6x6 pad ved navn Dolled up fra serien Miss Caroline.
Alle kanter er sværtet med Weathered Wood Distress Ink.

Modellen er fra Following the Paper Trail, og er rigtig fed.
Mønsteret kan købes her, og hun har en ustream video hvor hun laver albummet her. Videoen er del 1 af 3, i de to følgende pynter hun albummet - de kan ses her og her.

Se også del 2 og del 3

// Sabrina Krighaar
Pin It!

3 kommentarer:

 1. Hvor er det blevet et rigtig flot album

  SvarSlet
 2. Og jeg glæder mig til at se det "live"
  Vi har tegnet og skrevet lidt...
  Der er også kommet skolefoto....
  Knus

  SvarSlet
 3. Det er et superflot album...

  SvarSlet