torsdag den 16. februar 2012

Layout: Det bedste legetøj

Da jeg tog i scrapklub i onsdags (Aalborg scrapbooking, 1. gang, super hyggeligt) havde jeg lyst til at lave et layout og fik i al hast scannet og printet nogle gamle billeder.

Billederne af layoutet er elendige, men man kan ikke forvente andet kl. 1 om natten.


Ugle- og knap-punchen lånte jeg af et af medlemmerne i den scrapklub jeg gik i før.
Der er washi-tape under alle tre klynger af pynt, og jeg har generelt arbejdet hårdt på at få "mere" på, altså at gøre layoutet mere detaljeret. Jeg synes faktisk det er lykkes ganske godt.
Nu mangler jeg bare en mappe til de løse layouts jeg har. Hvordan opbevarer I jeres layouts hvis I mangler albums/lommer?

En løs lille update: Jeg har været til møde med min sagsbehandler, og er endnu engang imponeret over Aalborg kommune. Vi snakkede om hvad der skal ske fremover, og jeg fortalte at jeg vil have en HF, men at det er svært når man skal have 23 timer/uge for at få SU, og straks foreslog hun at jeg kunne tage de fag jeg mangler på kontanthjælp. Det er ikke aktuelt endnu, men - 7-9-13 - jeg håber at jeg kan starte efter sommerferien, hvis lithiumen kommer til at fungere.

Nu vil jeg smide mig på sofaen i håb om at få lidt søvn, jeg har sovet hele dagen on/off pga. en grim forkølelse. Jeg skulle gerne sove lidt, har en aftale med min psykiater imorgen, og nægter at aflyse igen - i sidste uge synes DSB de skulle være så tilpas forsinkede at jeg ikke kunne nå det, og jeg var altså i god tid.


Pin It!

8 kommentarer:

 1. Super skønt layout, såå mange fine detaljer. De der ugler der titter frem er vildt søde. Håber det hele går iorden med HF og kontanthjælpen - det kunne være rigtigt dejligt hvis det kunne lykkedes.

  SvarSlet
 2. Fint LO.
  Håber det falder i hak med HF. Det er fedt at tage - har jeg selv. På VUC.

  SvarSlet
 3. Det er et flot layout, fyldt med gode detaljer.
  X´er fingre for at tingene lykkes for dig
  KH Lonnie

  SvarSlet
 4. Skønt LO du har lavet. Jeg er meget imponeret over at I kan samle så mange forskellige ting i klynger og at det så bare ser godt ud. Når jeg forsøger ligner det noget der er løng.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare et skønt Lo du har lavet :)

  SvarSlet
 6. Hvor fint og i så dejligt friske farver. Og så er dine clustere søde.

  Jeg håber du må få god hjælp af Lithium, så du kan gennemføre din HF. Det lyder godt, hvis kommunen kan hjælpe dig og være lidt smidige. Ikke alle kan jo passe ind i systemerne. Pøj, pøj med det.

  SvarSlet
 7. Hvor er det flot, gode detaljer og fine farver:)

  SvarSlet
 8. Dejligt du er kommet med i scrapklub i Ålborg det gør det jo nemmere.. Håber du har det godt... Fint LO

  SvarSlet