tirsdag den 26. juli 2011

Det er da hårdt...

Jeg har lige fundet ud af at man kun kan følge 300 blogs med blogspot, så jeg er i gang med en større oprydning for at finde blogs jeg egentlig ikke læser og/eller som er inaktive. Det er absolut ikke nemt.

Ved I hvad det mest skræmmende er? Jeg læser rent faktisk de indlæg der kommer fra alle 300 blogs, men jeg er også på hver dag, ellers er det fuldstændig umuligt. Jeg synes det er rigtig hyggeligt, og heldigvis læser jeg hurtigt, så det tager mig nok maks tre kvarter at tjekke blogs, scrapsisters og thescrapcat på en almindelig dag, længere om søndagen, hvor der er mange blog indlæg :)

Jeg håber I har det godt alle sammen :)
Pin It!

3 kommentarer:

 1. Jøsses Sabrina - 300 blogs !! - det er godt nok mange. Jeg har omkring 130 tror jeg og synes det er monster tidskrævende bare at følge dem. Og alligevel kommer der hele tiden nye til :-)

  SvarSlet
 2. Woow det er godt nok mange blogs :D
  Jeg syntes at jeg fulgte med i mange (især efter kun at have været sporadisk online i 3 uger...suk), men det er da ingenting i forhold til dig! :p
  Jeg bruger i øvrigt bloglovin... der tror jeg altså ikke der er nogen grænse for hvor mange man kan følge med i :)

  SvarSlet
 3. Du godeste ! Det er jo næsten fast arbejde på fuldtid !
  Jeg ved ikke, hvor mange blogs man kan følge. Jeg har ikke en brøkdel af dine - og her går jeg og tror at jeg er go' !!!!!

  Jeg vil jo gerne finde inspiration, og jeg vil gerne støtte de nye bloggere - men jeg kan godt nok ikke hamle op med dig.
  Hvad med en oprydning ?
  God tirsdag aften til dig.

  SvarSlet