onsdag den 29. september 2010

Endelig noget nyt

Så fik jeg endelig taget nogle billeder at lægge ud til jer. Jeg har døjet rigtig meget med sygdom de sidste to uger, jeg har kun været i skole 2 dage i løbet af 1½ uge, og det er bare alt for lidt. Jeg begynder at mærke noget stress af, at vores magasiner har deadline torsdag 8 dage, og jeg mangler stadig en del. Jeg havde egentlig en plan om, at mit magasin skulle være færdigt i denne uge så jeg kunne trykke og lave web i næste uge, men det skrider godt nok for mig. Det værste er, at jeg ikke rigtigt kan lave noget herhjemme, jeg kan (forsøge) at tage nogle billeder, men detgår simpelthen så dårligt, de bliver så skrækkeligt uskarpe, og jeg kan skrive lidt til artiklerne, men jeg har svært ved at se hvor meget tekst jeg har plads til når jeg ikke har layoutet. Det mest kritiske pt. er annoncerne til magasinet, og jeg aner ikke hvad jeg skal finde på.

Nå, over til noget mere positivt: Det er lykkes mig at lave en cluster!

P9190082 Jeg har brugt prima blomster, farvet med glimmermist, jeg fortyndede “Sapphire” med godt med vand for at få den rigtige blå farve. De bling “grene” jeg har brugt er klippet af en lyskrans jeg har købt i Løvbjerg – det kan da være jeg liige skal tage et billede af den inden jeg molestrerer den helt. Derudover er der brugt organzabånd fra fakta, en charm og noget af det papir jeg fik fra min mormor for et stykke tid siden.

Jeg tror heller ikke jeg har vist dette lille kort

P9190084 Det eneste jeg reelt kan fortælle om det, er at den swirl-tingest er skåret ud på Sille og har fået en gang rock candy distress stickles.

Jeg har også fået en del nye stempler, bl.a. har jeg købt dette node stempel brugt

P9160061Her er det også primablomster, samlet med en brad, og ellers bare et stykke bånd fra Stof og Stil.

//Sabrina Krighaar

Pin It!

1 kommentar:

  1. Uha, lad være med at få stress - det gør bare det hele værre. Hvis du ikke når det denne uge, så når du det næste uge. Sygdom kan man altså ikke holde for... Super dejlige små ting, som du har lavet :o)

    SvarSlet